Haber

Nazilli Belediyesporlu Berkay Süper Lig yolcusu

Eşin Grubu’nda 19 yaşındaki Berkay Aydoğmuş’un Nazilli Belediyespor’un Büyük Lig gruplarından Başakşehir ile anlaştığı öğrenilirken, genç oyuncu gruptan ayrıldı.

TFF 2. Lig Beyaz Küme temsilcisi Nazilli Belediyespor’a 2018 yılında transfer olan ve kulübün farklı yaş kategorilerinde forma giydikten sonra 2021-2022 sezonunda profesyonel futbol kariyerine başlayan 19 yaşındaki genç futbolcu Berkay Aydoğmuş, son antrenmanına çıktı. siyah ve beyaz renkler altında. katıldı. Genç futbolcu, antrenmanda takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Teknik Direktör Mesut Toros ve oyuncular, Berkay’ı uğurladı.

Futbolcular ve teknik direktör Toros, idmana takımla katılan Berkay’a “hoşçakal” dedi. Teknik Direktör Mesut Toros, “Son görüşmelerin ardından Süper Lig temsilcisi İstanbul Başakşehir ile transfer konusunda anlaşmaya varıldığını öğrendik. Kulübümüzün altyapısından yetişip Süper Lig’e yükselen bir abimiz vardı. . Başarılar diliyoruz. Allah yolunu açık etsin.”

Yetiştirilmesi başta olmak üzere transferinde emeği geçen herkesin hakkını vermesini dileyen Berkay Aydoğmuş, “5 yıl önce girdiğim kulübümden daha büyük amaçlar için ayrılıyorum. Burada Nazilli’de olacak” dedi. . – AYDIN

haber-cesme.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Dikmen Evden Eve Nakliyat
Aradığın hizmeti en uygun fiyata alabilirsin!
Başa dön tuşu